Løbende Virksomhedsrådgivning til en fast månedlig pris

Virksomhedstjek

Virksomhedstjek

Virksomhedstjek: Hjælp til vækst og udvikling i din forretning 

Får du checket din virksomhed lige så ofte som din bil?

Ved et virksomhedscheck gennemgår en uvildig virksomhedskonsulent fra Mazift Consulting ApS hovedområderne i din virksomhed og efter gennemgangen får du en 2 siders rapport.

Hvad er et virksomhedscheck?

Et virksomhedscheck er en overordnet gennemgang af din virksomhed, hvor virksomhedskonsulenten undervejs stiller relevante spørgsmål og kommer med forslag til optimering og forbedringer. Vi spørger specifikt ind til områderne

  • Ledelsessparring: vækst, udfordringer, muligheder
  • Økonomi: finansiering, kredit- & indkøbspolitik, budgetter, forretningsplan
  • Marketing: salgsstrategi, hjemmeside

rapporten

Hvad indeholder rapporten?

Rapporten opsummerer besøget hos dig og foreslår op til 5 områder i virksomheden, som du kan arbejde videre med. Hvert punkt er markeret med rød, gul eller grøn, alt efter hvor vigtigt det er aktivt at få gjort noget ved området. 

Hvor lang tid tager det?

Vi mødes i din virksomhed og her bruger vi sammen et par timer på at gennemgå ovennævnte områder. Efter gennemgangen låner vi relevant materiale som vi gennemgår og undervejs kontakter vi dig pr. telefon eller online med de spørgsmål der er nødvendige, og herefter udarbejder vi en 2 siders rapport, indeholdende vores anbefalinger og nøgletal. 

Efter vi har været på besøg i virksomheden og til du får rapporten, går der kun 3 – 4 arbejdsdage. 

Priser

Hvad koster det?

Prisen for virksomheder på Sjælland er kr. 8.500 ex. moms, for virksomheder på Fyn og i Jylland tillægges fakturaen bro og km omkostninger. Prisen pr. km er 5.00 kr. 

For medlemmer af Glarmesterlauget, er prisen for et virksomhedscheck kr. 6.500 + moms, plus eventuelle broafgifter og km, det skyldes at vi har en aftale med Glarmesterlauget og dermed alle dets medlemmer. 

Har du spørgsmål til ovennævnte er du velkommen til at kontakte: 

Per Andersen, Mazift Consulting ApS, pa@mazift.dk  t: 21 20 38 72 

Financial analyst analyzes businessman investment consultant analyzing company financial report balance sheet statement working with documents graphs. Concept picture for stock market, office, tax