Virksomheds-rådgivning: Hjælp til vækst og udvikling i din forretning 

Virksomhedsrådgivning -Hvorfor skal Mazift hjælpe dig?

Har du brug for virksomhedsrådgivning og kompetent hjælp til at udvikle din forretning? 

Så er du kommet til det rette sted, vi møder vores kunder i øjenhøjde og med stor respekt for det du allerede har præsteret i din virksomhed, og sammen vil vi gøre vores til at du og virksomheden kommer godt videre. 

Som virksomhedsrådgiver hjælper vi dig med at finde løsninger, som kan hjælpe med at øge virksomhedens vækst og udvikling. 

Vi tilbyder kompetent rådgivning og hjælp til alle typer af virksomheder; lige fra små iværksættere til større virksomheder. Vi har mange års erfaring og viden, som kan hjælpe dig med at nå dine mål. 

Vi hjælper dig blandt andet med at:  

 • identificere og udnytte muligheder 
 • udvikle strategier og planer 
 • Vækste din virksomhed 
 • Udarbejde eller opdatere din virksomhedsplan 
 • optimere arbejds- og strategiprocesser 
 • styrke kundeforståelse og kunderelationer 
 • håndtere risici 
 • Finansieringsrådgivning 
 • Håndtere økonomi, forberede materiale til banken 
 • Udarbejdelse af likviditets- og driftsbudgetter 
 • Ledelsesudvikling 
 • Opstart af egen virksomhed 
 • Løbende virksomhedsrådgivning 
 • Eksportetablering, vores fokus er på Sverige, England og Tyskland 
 • Etablere din virksomhed i Virk.dk 

Vi giver også personlig rådgivning og hjælp med at identificere nye markeder i Sverige, Tyskland og England, markedsføringstiltag, forbedre effektiviteten og styrke konkurrenceevnen.  

Vores søsterselskab “Getyouonline.dk” vedligeholder eller laver nye hjemmesider samt sørger for din dine kunder og ikke mindst nye potentielle kunder, kan finde netop din virksomhed. 

Hvad er de typiske omkostninger ved at få virksomhedsrådgivning? 

Det afhænger af hvilken type rådgivning, du har brug for, og det arbejde som vi skal udføre. 

Oftest er det en konkret situation, f.eks. økonomisk, salgsmæssig eller optimering af virksomheden hvor vi kommer ind i billedet. Vi er med dig på korte konkrete opgaver, som f.eks. at skrive eller opdatere din forretningsplan eller i et længere forløb som etablering af eksport, generationsskifte m.m. Vi arbejder altid efter den målsætning, at det virksomheden betaler os, skal den kunne tjene hjem igen, som minimum, indenfor 12 måneder. Der kan være mange faktorer der spiller ind som gør at vi ikke lykkes, men det er vores helt klare målsætning. 

Er det nødvendigt at få virksomhedsrådgivning? 

Det afhænger af, hvad du har brug for at få ud af din virksomhedsrådgivning. En virksomhedsrådgiver kan være nyttig, hvis du har brug for hjælp til at træffe strategiske beslutninger, søge finansiering, skabe et stærkt brand eller udvikle en markedsstrategi. En virksomhedsrådgiver har ofte kompetencer til at give ekspertrådgivning og rådgivning om markedsføring, salg, ledelse, personalehåndtering, finansiering og administrativt arbejde. Hvis du har brug for hjælp til at opfylde nogle af disse mål, kan det være værd at ansætte en virksomhedsrådgiver som os hos Mazift. 

Er en virksomhedsrådgiver kvalificeret til at hjælpe min virksomhed? 

Ja! En virksomhedsrådgiver er kvalificeret til at hjælpe din virksomhed med at finde nye måder at nå sine mål på og udvikle en vellykket strategi. De har mange års erfaring med at hjælpe virksomheder med at vokse og i kritiske situationer, i Mazift tilbyder vi en solid rådgivning baseret på mange års arbejde. 
Interim Management

Hvor længe har jeg brug for virksomhedsrådgivning? 

Det kan variere meget, afhængigt af problemets kompleksitet. En erfaren virksomhedsrådgiver kan normalt identificere og løse et simpelt problem indenfor nogle dage. 

Et mere komplekst problem kan tage længere tid at løse, såsom dage eller uger. 

Er det hensigtsmæssigt at involvere en virksomheds- rådgiver, når man tager en ny forretnings-beslutning? 

Ja, det kan være hensigtsmæssigt at involvere en virksomhedsrådgiver, når man skal tage en vigtig forretningsbeslutning. En virksomhedsrådgiver som os i Mazift, vil kunne give professionel vejledning og hjælp til at træffe den bedste beslutning for dit firma.  

Vi kan hjælpe dig med at analysere markedsføringsstrategier, vurdere risici og identificere eventuelle muligheder og trusler, der måske ikke er åbenlyse. De kan også give dig mulighed for at evaluere forskellige kort- og langtidsmål og hjælpe dig med at foretage den bedst mulige beslutning. 

 

Interim Management

Hvordan vælger man den rigtige rådgiver til virksomhedsrådgivning til ens virksomhed? 

Det kan være vanskeligt at vælge den rigtige virksomhedsrådgiver til ens virksomhed. Derfor er det vigtigt at udvælge en rådgiver, som har den rette erfaring og kompetencer til at hjælpe din virksomhed. Først og fremmest bør du undersøge, hvilke kvalifikationer og erfaringer en virksomhedsrådgiver har til at hjælpe din virksomhed. Det er også vigtigt at overveje, hvordan din virksomhedsrådgiver passer til dine mål og værdier. Videre bør du vurdere, hvilke resultater virksomhedsrådgiveren har opnået for andre kunder, og hvordan de har opnået dem. Endelig bør du sørge for, at der er en god personlig kompatibilitet mellem dig og din virksomhedsrådgiver. 

Vi i Mazift møder vores kunder i øjenhøjde og vi er “uformelt formelle” og foretrækker en ærlig og åben dialog igennem hele forløbet. 

Er virksomhedsrådgivning et nyttigt værktøj for små virksomheder? 

Ja, en virksomhedsrådgiver er et meget nyttigt værktøj for små virksomheder. En virksomhedsrådgiver kan hjælpe virksomheder med at planlægge strategier til at øge deres indtjening, udvide deres kundebase og styrke deres markedsføring. De kan også hjælpe virksomheder med at finde nye kilder til finansiering, komme op med innovative produkter eller services og opbygge nye partnerskaber. Virksomhedsrådgivere tilbyder også rådgivning om lovgivning, regulering og samfundsansvar. Alt dette kan give små virksomheder de nødvendige ressourcer og værktøjer til at lykkes i deres forretning. 
Interim Management

Hvordan kan en virksomhedsrådgiver hjælpe min virksomhed med at udvikle sig? 

En virksomhedsrådgiver kan hjælpe din virksomhed med at udvikle sig ved at give konstruktiv feedback og forslag til, hvordan du kan nå dine forretningsmål. De kan også hjælpe med at identificere og adressere eventuelle udfordringer, som din virksomhed står overfor, og vise dig, hvordan du kan opnå større succes. En virksomhedsrådgiver kan også hjælpe med at udarbejde en strategi for din virksomhed, så du kan nå dine mål på en effektiv måde. De kan endda hjælpe dig med at udvikle og implementere nye processer og procedurer, så du kan holde dine operationer præcise og effektive. 

Er der nogen faldgruber man skal være forsigtig med, når man vil have virksomhedsrådgivning? 

Ja, det er vigtigt at være opmærksom på faldgruberne, når man arbejder med en virksomhedsrådgiver. Det første man skal overveje, er deres erfaring og ekspertise. Det kan være en god ide at tjekke deres referencer, inden man vælger at arbejde sammen med dem. Det er også vigtigt at vælge en virksomhedsrådgiver, der kan håndtere de specifikke krav og behov, som din virksomhed har. Det er også vigtigt at sikre, at deres tilbud er rimeligt og realistisk. Endelig skal du sørge for, at du ved, hvilken type information du giver dem, og hvordan du ønsker at de skal anvende den. 

I Mazift yder vi altid det ypperste for vores kunder, det har vi gjort siden 2004 og det vil vi fortsætte med at gøre, for vi kan nemlig ikke andet.