Løbende Virksomhedsrådgivning til en fast månedlig pris

Salg af virksomhed

Salg af virksomhed

Planlæg dit virksomhedssalg

Skal du sælge din virksomhed?

Går du med tanker om at sælge din virksomhed? Det er en stor beslutning at sælge sin virksomhed og det kræver mange personlige og økonomiske overvejelser frem til at beslutningen tages og ikke mindst, i selve salgsfasen, hvor de involverede parter som typisk er banken, køberen, advokaten, revisoren og ejendomshandleren skal orkestreres så forløbet følger den planlagte salgsfase.

Vi er med før, under og efter salget

I Mazift tilbyder vi at være med før, under og efter salgsfasen. Vi tillader os også at anbefale partnere vi kender og som vi samarbejder med, men respekterer naturligvis også ejerens præferencer.

Kan virksomheden sælges?

Skal bygninger, maskiner, inventar m.m. sælges med?

Hvad er virksomheden egentlig værd? Og kan vi få det på dagens marked?

Udarbejdelse af salgsmateriale og kontakt til netværket – kan vi identificere en mulig køber?

Håndtering af selve salgsprocessen i tæt samarbejde med dig og en advokat

Opfølgning og afslutning – er du tilfreds med processen?

Vi samler trådene undervejs

Vi påtager os gerne rollen, på dine vegne, at sørge for at alle involverede parter tidsmæssigt overholder og følger den plan der er aftalt for salget af virksomheden, samt at det juridiske er på plads igennem hele processen.

Vi indkalder til møder, følger op på de indgåede aftaler og sikrer at alle parter er opdaterede omkring forløbet og planlægger næste skridt i processen.

Vores netværk er til din rådighed

Vores netværk af advokater, revisorer m.fl. stiller vi naturligvis til rådighed i forbindelse med salget. Foruden selve salgsprocessen er der også det rent skattemæssige der skal tages hensyn til, og her er det vigtigt at en revisor med speciale i skat ved salg af virksomheder, er med fra starten af forløbet.

Virksomhedssalg til udlandet

Vores netværk tæller også eksperter i salg af virksomheder til udlandet. Man bør derfor overveje om ens virksomhed kan være interessant for en udenlandsk køber, det gælder f.eks. for keramikforme og tilhørende rettigheder, patenter m.m.