Startup-rådgivning

Planlæg din opstart

Start din egen virksomhed

For mange Startup er det at starte egen virksomhed et ønske om at bestemme over sin egen arbejdstid, og forventningen om at netop ens eget firma er blandt de 15000 virksomheder, ud af 30000, der hvert år etableres herhjemme og eksisterer 3 år senere.

Men det kræver en hel del at være Startup, uden en god virksomhedsplan, en forretningsplan, og måske en indledende afprøvning af konceptet kan det vise sig at blive svært, både på kort og lang sigt.

I dagens Danmark og den finansielle situation som helhed, gør at bankerne kræver sikkerhed for at det overhovedet er muligt for Startup at få en form for finansiering.

Et solidt netværk

For Startup er netværk vigtigt og her kan vi tilbyde solide netværk som du via os, kan få adgang til. Det er netværk vi har oparbejdet og relationer vi tidligere og i dag arbejder med, og for Startup er det vores erfaring at bl.a. er vigtigt at få den rette rådgivning f.eks. ved valg af revisor, advokat m.fl.

Startup, iværksættere, er for os personligt en gruppe vi altid har fokus på, en af grundene er at vi selv har været der og derfor har et indgående kendskab, både praktisk og teoretisk, til hvad det kræver at komme godt i gang og få udarbejdet det grundlag som virksomheden skal bygge videre på.

Vi tilbyder rådgivning til Startup i hele fasen, fra du har udviklet din forretningside til udarbejdelse af forretningsplan, drifts- og likviditetsbudget beregninger og vi går også gerne med i banken når du skal præsentere din virksomhed. Er du ude over selve Startup fasen og møder udfordringer, så er vi naturligvis også til rådighed for dig der hvor du er lige nu.

Dialog med banken

Det er vigtigt at få en god og ærlig dialog med din bank, jo bedre forberedt du er, jo nemmere er det for banken dels at få et indblik i din virksomhed og dermed give en vurdering om eventuelle muligheder for finansiering.