Sparring & rådgivning

Vi tilbyder Sparring & Rådgivning 

Sparring og rådgivning

Sparring

Vi tilbyder virksomhedssparring og rådgivning til såvel Startups/iværksættere samt små og mellemstore virksomheder.

Uanset hvor i ovennævnte proces du er med din virksomhed, så kan vi tilbyde dig rådgivning/sparring indenfor de væsentligste områder, fra individuel sparring af ejer/ejerkredsen til generel rådgivning indenfor kerneområderne i virksomhedsdrift.

Vi møder altid vores kunder i øjenhøjde, vi er uformelle og ved at det kræver store overvejelser at bede andre om hjælp. Men vi har selv været iværksættere og drevet større virksomhed i udlandet, så vi kender vigtigheden og værdien af et tæt og engageret samarbejde – det får du hvis du kontakter os, uanset din virksomheds størrelse og eventuelle problematikker.

Rådgivning

Mange større virksomheder/koncerner etablerer professionelle bestyrelser og indfører ERP-systemer som kan være ret kostbare. Vi ønsker at tilbyde virksomheder/koncerner en mulighed for at inddrage de samme fordele som en professionel bestyrelse men i et andet setup som i sidste ende kan være en mere økonomisk mulighed.

– Vi kommer med erfaring og netværk

– Vi kommer med en struktur som kan hjælpe virksomheder uanset hvilken situation de er i

– Vi ønsker et langvarigt samarbejde og deltager gerne i møder med kunder, leverandører og banken

Klippekort eller løbende løsning

Vi kan tilbyde en engangsløsning med et fastsat aftalt antal timer (klippekort) eller en løbende løsning med en månedlig betaling som dækker møder og mulighed for telefonisk kontakt. Man kan altid framelde sig en løbende løsning hvis det ikke giver værdi for virksomheden og første møde er altid gratis. Fuld tavshedspligt og vi lever op til GDPR.