Interim Management

Vi har personen du søger

Interim Management

Vi har den profil du mangler…

– uanset hvor i organisationen – og som kan tiltræde øjeblikkeligt. Kontakt os og book et møde med vores direktør Per Andersen. Lad os sammen finde ud af hvilke forventninger du har, så vi er sikre på at vi kan leve op til dem og helst lidt mere…

Bred erfaring sikrer hurtig hjælp til din virksomhed

Står du med et kort eller længerevarende behov for f.eks. en regnskabschef, HR, økonomichef, salgschef eller en administrerende direktør – så har vi præcis den person du mangler.

Med ansættelsen af en interimperson, får du ro til f.eks. at finde den nye medarbejder, mens virksomheden kører videre. Vores medarbejderes høje faglige niveau, erfaring og baggrunde sikrer virksomheden en professionel erstatning.

Nøglepersoner er ofte svære at erstatte med kort varsel og ofte er deres arbejdsområder bredere og mere omfangsrige end der står i deres ansættelseskontrakt. Dette gør det svært for en anden person, ”bare” at gå ind og overtage pladsen uden forudgående oplæring.

Vores medarbejdere er bl.a. udvalgte netop på baggrund af deres hurtige omstillingsevner i kombination med deres faglige kompetencer og uddannelser.

Vi arbejder strategisk med forskellige værktøjer og afdækker gennem udvalgte tests kvalifikationer og personlige egenskaber hos ansøgerne.

Hele processen med udformningen af indholdet i jobannoncen. Den strategiske placering så den bliver set af potentielle kandidater på relevante søgemaskiner, gennemlæsning af de indkomne ansøgninger til udvælgelsen af de 3 som valget til sidst står i mellem, er en proces som vi har et indgående og meget erfarent kendskab til.

Vores styrke er, at placere de rigtige mellem- og topledere i virksomheden.

Administreren-de direktør – i en aftalt periode

En Search & Selection proces kan godt tage nogle måneder inden den rigtige person er udvalgt og kan tiltræde. I denne periode kan vi tilbyde at varetage funktionen, om det er 1 måned eller 1 år er ikke så vigtigt for os, vi er der når du har behov for det.

For at en sådan interim funktion skal være vellykket ligger der en grunding introduktionsproces fra såvel kundens som fra vores side. I denne proces er det vores fælles opgave at ”klæde” den pågældende person så godt på som muligt, bl.a. ved at vedkommende får tid til at sætte sig ind i stillingens reelle omfang.