Sparring & rådgivning

Vi tilbyder Sparring & Rådgivning 

Sparring og rådgivning

Hvorfor vælge os?

Fordi vi i Mazift Consulting kan vi tilbyde rådgivning og sparring med indlevelse og forståelse for dels det at være iværksætter, dels at være direktør i en virksomhed med alt det det kræver, fordi vi har været der, og er der, selv.

Så vi ved hvor vigtigt det er at få noget kompetent sparring og/eller virksomhedsrådgivning, både i praksis og teoretisk, indenfor de områder man ikke selv har oparbejdet viden eller erfaringer.

Vi er uformelle men professionelle…

Vi møder altid vores kunder i øjenhøjde, vi er uformelle og ved at det kræver store overvejelser at bede andre om hjælp. Men vi har, som nævnt ovenfor, selv været iværksættere og drevet større virksomhed i udlandet, så vi kender vigtigheden og værdien af et tæt og engageret samarbejde – det får du hvis du kontakter os, uanset din virksomheds størrelse og eventuelle problematikker.

Sparring

Vi tilbyder virksomhedssparring og rådgivning til såvel Startups/iværksættere samt små og mellemstore virksomheder.

Uanset hvor i ovennævnte proces du er med din virksomhed, så kan vi tilbyde dig rådgivning/sparring indenfor de væsentligste områder, fra individuel sparring af ejer/ejerkredsen til generel rådgivning indenfor kerneområderne i virksomhedsdrift.

Rådgivning

Mange større virksomheder/koncerner etablerer professionelle bestyrelser og indfører ERP-systemer som kan være ret kostbare.

Vi ønsker at tilbyde virksomheder/koncerner en mulighed for at inddrage de samme fordele som en professionel bestyrelse men i et andet setup som i sidste ende kan være en mere økonomisk mulighed.

Netværk

Vi kan tilbyde en engangsløsning med et fastsat aftalt antal timer (klippekort) eller en løbende løsning med en månedlig betaling som dækker møder og mulighed for telefonisk kontakt. Man kan altid framelde sig en løbende løsning hvis det ikke giver værdi for virksomheden og første møde er altid gratis. Fuld tavshedspligt og vi lever op til GDPR.