Samarbejdspartnere

Lokale revisorer i Hillerød

Værdien af at have tilknyttet virksomheden en faglig dygtig, kompetent og nærværende revisor har stor betydning for virksomheden, på flere områder.

Dels er der den rent faglige revisions del, at være opdateret i relation til hele tiden at være opdateret med udviklingen på skatte- og moms området, selve regnskabet og i mange tilfælde også bogføringsdelen. Dertil kommer så værdien af at have en revisor der oprigtig er interesseret i din virksomhed, kommer med forslag, tænker sit netværk ind i løsninger m.m.

Vi anser revisorer som en vigtig del for at vi kan optimere virksomheden på et fagligt korrekt grundlag, de er vores tætte samarbejdspartnere i hele forløbet.

Det er vores erfaringer igennem årene, at personkemien er lige så vigtig som samarbejdet, og derfor er det vigtigt at man tager et uforpligtende møde når du skal vælge revisor og hvis du vil skifte revisor. Vi deltager gerne i møderne, husk at hils fra os i Mazift hvis du kontakter dem.

Nærrevision i Hillerød og Frederiksværk

Nærrevision i Hillerød og Frederiksværk er et lokalt revisionsfirma der lægger vægt på et tæt samarbejde med deres kunder.

De godt 20 revisorer dækker de opgaver som kunde i dag, kan forvente at et moderne revisionsfirma skal kunne indenfor områder som Skat, bogføring, generationsskifte m.m.

De lægger vægt på den personlige og uformelle kontakt til deres kunder.

Direkte kontaktperson er, Lasse Babel Wilhelm som du altid er velkommen til at kontakte på Tlf.  47 77 12 10 eller mobil 23 62 48 63

Døssing og Partnere

Er et større revisionskontor med hovedkontor i Hillerød.

De er ca. 50 revisorer og har kunder i hele landet, men har trods sin størrelse formået at bevare kontakten til kunderne på en professionel og lokalforankret måde.

Desuden er de aktive i forskellige netværk og støtter op om mange lokale tiltag.

Med over 50 medarbejdere har de et stort kendskab til alle de områder som et moderne revisionskontor kan tilbyde.

Du kan kontakte Partner Michael Nielsen her på: mni@dossing.dk eller ringe direkte på 48 22 75 27

Lasse Wilhelm

Lasse Babiel Wilhelm

N

Lokalt

N

Kompetent

N

Engageret